пʼятниця, 24 листопада 2023 р.

"Стрічки обізнаності"



#16_днів_проти_насильства
З 25 листопада до 10 грудня триватиме акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
До Міжнародного дня Білої стрічки психологічною службою проведено акцію «Історія однієї стрічки», під час якої учасники прикріпили символ боротьби з насильством – білу стрічку, що символізує прагнення викорінити насильство щодо жінок та дівчат і, тим самим, закликають: Зупини насильство - обери щасливе майбутнє!


В рамках всесвітньої акції "16 днів проти насильства" проведено акцію «Стрічки обізнаності». Під час якої учасники підняли символи боротьби з насильством – білу, синю та помаранчеву стрічки. Як відомо, символ проти насильства над жінками є біла стрічка. Синя стрічка – символізує синці на дитячому тілі, та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством. Помаранчева стрічка символізує світле майбутнє, вільне від насильства.
Єднаймося проти насильства!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

4 травня- Міжнародний день протидії булінгу

  #психологічна_служба  #Міжнародний_день_протидії_булінгу  Щорічно 4 травня відзначають Міжнародний день протидії булінгу, який   нагадує, ...